Despre noi

   Romanian Renewable Energy Association – ROREA  este o organizatie profesionala non profit, independenta, neguvernamentala, avand ca scop principal stabilirea si sustinerea unei pozitii comune a membrilor sai in chestiuni legate de domeniul energiei electrice regenerabile.

   Asociatia promoveaza dezvoltarea acestui segment de piata, in contextul in care, protectia mediului înconjurator, cresterea sustenabila, eficienta energetica si responsabilitatea sociala sunt regulile si criteriile de baza ale Uniunii Europene.

   Ingloband toate tipurile de energie regenerabila, ROREA isi propune sa fie “vocea” producatorilor de energie regenerabila, companii private sau de stat; sa ofere expertiza in domeniul energiei regenerabile, un cadru stimulativ si legislativ care sa contribuie la succesul in afaceri al membrilor nostri.

   Totodata, Romanian Renewable Energy Association, in vederea dezvoltarii business-ului membrilor sai, ofera consultanta in relatia acestora cu autoritatile competente in domeniul energiei.

   ROREA isi propune sa fie un “alt gen de asociatie”, putin atipic pentru o societate care s-a obisnuit cu asociatiile infiintate cu singurul scop de a informa membrii sai cu privire la noutati legislative si a organiza mese rotunde in urma carora rezultatul mai intotdeauna lipseste.

STRUCTURA ORGANIZATORICA